IstSec’19 Bilgi Güvenliği Konferansı

If you are looking for an English version of this write-up, please visit here.

2009 yılından bu yana güvenlik uzmanları ile meraklılarını bir araya getiren İstanbul Bilgi Güvenliği Konferansı (İstSec) bu yıl 2 Mayıs 2019 tarihinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi‘nde gerçekleştirilecektir.

Benim de Arka Kapı Avı başlıklı bir sunum ile konuşmacı olarak katılacağım bu konferansta, sunumuma katılan bir kişiye BGA Bilgi Güvenliği‘nin o meşhur Beyaz Şapkalı Hacker (CEH V10) eğitimini çekilişle hediye edeceğim!

IstSec Nedir ?

İstSec (İstanbul Bilgi Güvenliği Konferansı) bilişim güvenliği alanında çalışan, bu alana merak duyan ve konusunun uzmanları arasında bilgi paylaşımını yayma amacıyla İstanbul’a özel olarak düzenlenen bir bilgi güvenliği etkinliğidir. Her yıl düzenli olarak İstanbul’da gerçekleştirilen İSTSEC konferansı, benzeri güvenlik etkinliklerinden farklı olarak ürün ve teknoloji bağımsız güvenlik konuları ile katılımcılarına farklı bakış açıları sunmaktadır.

Kimlere Hitap Eder ?

İstSec, bilgi güvenliği yöneticileri, ağ ve sistemi güvenliği departmanı çalışanları, güvenlik ürünü satış ve pazarlama uzmanları, ethical hacking konusu meraklıları, adli bilişim analizi konusunda kendini geliştirmek isteyenler, yazılım uzmanları ve siber güvenlik uzmanlarına yönelik olmakla birlikte bilgi güvenliği ve alt dallarına meraklı herkesin ilgiyle izleyeceği bir etkinliktir.

Konuşmacılar & Program:

Güncel konuşmacı listesi ve konferans programı için https://www.istsec.org/program/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Katılım & Kayıt:

Konferansa katılım ücretsiz olup katılım için kayıt yaptırılması gerekmektedir. https://www.eventbrite.com/e/istanbul-bilgi-guvenligi-konferans-istsec19-tickets-56031579964 adresinden kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Yer:

İstanbul Medeniyet Üniversitesi , Göztepe-Güney Yerleşke, Âşık Paşa Salonu


IstSec 2017

image_pdfShow this post in PDF formatimage_printPrint this page
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Read More

e-Devlet Hacklendi mi?

If you are looking for an English version of this article, please visit here. Öncelikle yazının sonunda söyleyeceğimi başta söyleyeyim, “Hayır, hack-len-me-di!” Peki bu durumda vatandaş olarak rahat bir nefes alabilir misiniz ? Maalesef hayır. Bunun sebebini de yazının devamında okuyabilirsiniz. Zaman zaman hortlayan “e-Devlet Hacklendi!”, “e-Devlet verileri çalındı!”, “85…
Read More
Read More

WhatsApp Dolandırıcıları

If you are looking for an English version of this article, please visit here. Başlangıç Son günlerde hemen hemen WhatsApp uygulaması kullanan herkesi rahatsız eden yabancı cep telefonu numaralarından gelen çağrılardan, mesajlardan ben de yakın zamanda nasibimi aldım ve tabii ki diğer dolandırıcılıklarla ilgili yazılarımda (Kripto Para Dolandırıcıları, LinkedIn Dolandırıcıları,…
Read More
Read More

LinkedIn Dolandırıcıları

If you are looking for an English version of this article, please visit here. Uzun yıllardan beri sosyal ağları ve medyayı etkin kullanan bir siber güvenlik araştırmacısı olarak bağlantılarım arasında yer alanlarınız özellikle hafta içi LinkedIn ve Twitter üzerinden okuduğum ve beğendiğim siber güvenlik makalelerini, haberleri paylaştıklarımı farkediyorlardır. Twitter hesabımın…
Read More
Read More

Profilime Kim Baktı?

If you are looking for an English version of this article, please visit here. 23 Eylül 2020 tarihinde Twitter’da siber güvenlik ile ilgili haberlere göz gezdirirken gündem olan başlıklarda #profilimekimbaktı etiketi dikkatimi çekti. Beni oldukça şüphelendiren bu etiketin gündem olmasının arkasında yatan sebebi bulmak için bu etiketi paylaşan hesaplara göz…
Read More